Lopen voor Serious Request

Ieder jaar sluiten drie dj’s van 3FM zich op in een glazen huis om samen met het Rode Kruis geld op te halen. Door het hele land ontstaan initiatieven om mee te doen en zo een steentje bij te dragen. Dit jaar wordt er geld ingezameld om babysterfte terug te dringen. Hieronder een overzichtje van leuke loopinitiatieven waar je aan mee kunt doen!

21 december – Winterwendeloop
Kom naar de atletiekbaan in Oud-Beijerland voor een ontspannen loop. Je kunt tussen 19.00 uur en 0.00 uur een blok van 15 minuten kopen om lekker rondjes op de baan te lopen. Je kunt meerdere blokken kopen. Die 15 minuten kun je helemaal zelf lopen, maar ook in estafettevorm. Uiteraard zijn er hapjes, drankjes en muziek om het extra leuk te maken.
Meer info

16 december – Open NK Trappenloop
Doe in Enschede mee aan de trappenloop. Als je de snelste bent mag je jezelf Nederlands kampioen trappenlopen 2012 noemen.
Meer info 

19 december – Glazenhuisloop
Kom naar Enschede en doe mee aan de sponsorloop om het Glazen Huis.  Vanaf 16.00 uur kan er ieder half uur gestart worden op het parcours van 2 kilometer dwars door de binnenstad. De laatste mogelijkheid om te starten is om 20.30 uur.
Meer info

21 december – Langstenachtloop
In Santpoort-Noord kun je 12 of 24 uur hardlopen in de langste nacht van het jaar. Je kunt ervoor kiezen om er een ultraloop van te maken of je kunt met een team deelnemen. Er kunnen maar een beperkt aantal teams meedoen, dus wacht niet te lang met inschrijven.
Meer info

Wil je meer loopacties bekijken? Zoek dan met de term lopen op de actiepagina van Serious Request.

Lees ook:Marathon voor cliniclowns
Lees ook:Rennend de Euromast op
Lees ook:Wintertijdchallenge
Lees ook:Hardlopen op de snelweg
Lees ook:Hardloopapps

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>