Marathon voor cliniclowns

Op 7 en 14 oktober vindt er een estafetteloop plaats voor het goede doel: cliniclonws. Met een team van 4 tot 8 personen kun je meedoen aan de marathon tijdens de rodeneuzenrace. Je kunt zelf de afstanden verdelen over de deelnemers binnen jouw team.

Op 7 oktober is de loop in Enschede en op 14 oktober in Woudenberg. Om mee te doen heb je 1100 euro sponsorgeld nodig. Dit geld gaat naar Cliniclowns. Heb je zelf geen volledig team? Geen probleem. Neem contact op met de organisatie en zij gaan op zoek naar individuele lopers die ook mee willen doen.

Lees ook:Wintertijdchallenge
Lees ook:Atletiek voor autistische kinderen
Lees ook:Rennen door de Alpen
Lees ook:Suggesties voor EK in Amsterdam gezocht
Lees ook:Verlamde vrouw loopt marathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>