Gangnam Style

Gangnam Style is zo’n kneiter die je inmiddels bijna niet meer kunt horen. Er zijn ontelbare filmpjes gemaakt waarin anderen het maffe dansje van Psy kopiëren. Usain Bolt is – getuige onderstaand filmpje – ook in staat om te dansen op deze hit.

Lees ook:Hordelopen is best lastig
Lees ook:Michelle Jenneke populairste hordenloopster
Lees ook:Van 10.6 naar 9.58 sec in 100 jaar
Lees ook:Usain Bolt kiest grappig filmpje
Lees ook:Butter naar Boston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>