Lopen op een eiland

Hardloopwedstrijden heb je in alle soorten en maten. De ene gaat door de straten van een stad, terwijl een andere bestaat uit heel veel rondjes om de atletiekbaan. Sommige wedstrijden vinden plaats op een unieke locatie, zoals de Tien van Tiengemeten.

De wedstrijd gaat over 10 of 5 kilometer door de ongerepte natuur van het eiland Tiengemeten in Zuid-Holland. Dit eiland is onbewoond en je kunt er alleen komen met een pontje.

In 2013 is de wedstrijd op 17 maart. De loop wordt georganiseerd door Binnenmaas for Life, een roparunteam. Dit betekent dat het inschrijfgeld naar het goede doel gaat: kankerbestrijding- en onderzoek. Hou de website van dit team in de gaten voor meer informatie over inschrijven en deelnemen.

Foto: Flickr/Bert Kaufman

Lees ook:Tienkamp app
Lees ook:Estafetteloop van start
Lees ook:Rock and run
Lees ook:OS: dag 9 – hoogspringen vrouwen
Lees ook:Rennen door de Alpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>