Flessengooier moet voorkomen

Tijdens de olympische finale 100 meter voor de mannen is er een fles op de baan gegooid. De man die voor deze actie gearresteerd is moet op 3 januari voorkomen. Onder andere voor het uiten van bedreigingen en ordeverstoring.

De man pleit dat hij onschuldig is. De Nederlandse judoka Edith Bosch zat achter de man op de tribune en zag wat er gebeurde. In het heetst van de strijd heeft ze de man  een flinke duw gegeven vanwege zijn onfatsoenlijke  gedrag.

Er zijn geen lopers geraakt, maar Justin Gatlin vertelde aan de BBC dat hij wel iets merkte. In een vol stadion dat stil is vanwege de start hoor je volgens hem ieder geluidje, dus zeker een fles die net achter de startblokken op de baan landt.

Foto: Flickr/how van i reccyle this

Lees ook:Bolt is blij dat seizoen erop zit
Lees ook:Strijd op 100 meter sprint
Lees ook:OS: dag 2 -100 meter sprint
Lees ook:Bolt: held of mythe?
Lees ook:Voormalig ganglid naar spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>