100 jaar IAAF

IAAF bestaat dit jaar 100 jaar. En dat is het afgelopen weekend gevierd in Barcelona. Veel atleten waren aanwezig om dit te vieren, ook oud-atleten die veel bijgedragen hebben aan de huidige technieken, zoals Dick Fosburry. De NOS maakte een item over de sterren van weleer.

Lees ook:Goed weekend Nederlandse atletieksport
Lees ook:Van 10.6 naar 9.58 sec in 100 jaar
Lees ook:Atleten gokken op Yohan Blake
Lees ook:Nieuw wereldrecord op de tienkamp
Lees ook:Te veel Keniaanse favorieten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>