Wintertijdchallenge

Komend weekend schakelen we weer over naar wintertijd. Dat betekent dat we een uurtje over hebben dit weekend. Tijdens de Wintertijdchallenge kun je dit uur gebruiken om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

Door heel Nederland zijn er diverse sportevenementen waar je aan mee kunt doen. Je betaalt sowieso 15 euro inschrijfkosten en dan is het nog de bedoeling om wat sponsorgeld te verzamelen. Er zijn diverse steden waar je hardlopend of trainend geld kunt verdienen. Doe bijvoorbeeld mee op Papendal aan het hardlopen of wat denk je van een nachtelijke buitentraining in het Kralingse Bos in Rotterdam. Bekijk de website van Spieren voor Spieren voor meer informatie over de Wintertijdchallenge.

Lees ook:Hardlopen in de hitte
Lees ook:Marathon voor cliniclowns
Lees ook:Lopen voor Serious Request
Lees ook:Starten met lopen na de zomer
Lees ook:Tips voor cross

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>