Hardlopen op de snelweg

In december gaat een deel van de A5- de Westrandweg – bij Amsterdam, open voor het verkeer. Eerder kun je al hardloper het asfalt al uittesten. Op 24 november organiseren Rijkswaterstaat en de Telegraaf samen de Westrandweg Run. Je kunt kiezen tussen de 10 kilometer en de halve marathon.

 Er is ook een speciale funrun over 10 kilometer in het donker. Voorwaarde hierbij is dat je niet sneller mag lopen dan 60 minuten. Als je wel sneller loopt, moet je meedoen aan de 10 kilometer die overdag van start gaat.

Voor het publiek is er volgens de organisatie ook van alles te beleven. Waar dit entertainment uit bestaat, is nog niet bekend.

Lees ook:EK – Mo Farah wint, Licht zevende
Lees ook:Lopers leven langer
Lees ook:Kandidaat vicepresidentschap Ryan liegt over marathon
Lees ook:Hartcontrole tijdens marathon
Lees ook:Hardlopen voor de stoere man/vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>