Ben Johnson over dopinggebruik

Op dit moment zijn alle ogen gericht op de wielerwereld, maar in de atletieksport zijn ook schandalen genoeg te noemen. Ben Johnson was de held op de sprint en leek onverslaanbaar. Helaas kwam het nieuws dat hij doping gebruikte.

Nieuwsuur interviewde hem over die periode. Hij lijkt weinig berouwvol en noemt zichzelf nog steeds de beste sprinter uit die tijd. Hij zegt dat iedereen gebruikte, waardoor er geen sprake was van een oneerlijke strijd. En als jij in zo’n veld wint, ben je volgens Ben Johnson nog steeds de beste.

Bekijk het hele interview op de website van Losse Veter.

Lees ook:Docu over dopinggebruik Ben Johnson
Lees ook:Wereldrecord Merritt
Lees ook:Olympisch dorp geopend
Lees ook:Slavernij zorgt voor sprintsuccessen
Lees ook:Butter naar Boston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>