Bolt in vorm

Dit weekend liep sprinter Usain Bolt zijn eerste sprint. In Kingston won hij in 9,82 seconde  met overmacht van zijn concurrenten. Michael Frater werd tweede in een tijd van 10,00 seconde.

Na een valse start op het WK vorig jaar, zijn de verwachtingen in dit olympische jaar hooggespannen. Liefhebbers hopen dat hij dezelfde power toont als tijdens de spelen vier jaar geleden. Hij liep toen op spectaculaire wijze twee wereldrecords.

Dit jaar is de concurrentie misschien iets heviger. Landgenoot Blake heeft laten zien over een goede  200 meter te beschikken. Het optreden van Bolt afgelopen vrijdag doet vermoeden dat Blake het af zal leggen tegen de koning van de sprint Usain Bolt. Of schatten jullie de kansen van Blake anders in?

Lees ook:Van 10.6 naar 9.58 sec in 100 jaar
Lees ook:Bolt start niet op 4×400
Lees ook:Bolt gunt Blake wildcard
Lees ook:OS: dag 5 – 200 meter sprint – mannen
Lees ook:OS: dag 2 -100 meter sprint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>