Twijfels over estafetteploeg

Sprinter Giovanni Codrington wil graag met het Nederlandse estafetteteam meedoen aan de Olympische Spelen in Londen. Hij twijfelt aan de voorbereidingen laat hij Atletiekweek weten.

Zelf is de sprinter in topvorm en helemaal klaar om te vlammen in Londen. Maar daar heeft hij dan wel drie andere sprinters voor nodig en, nog belangrijker, het team moet zich nog bewijzen.

De prestaties tot nu toe zijn niet voldoende voor deelname aan de Spelen. Op initiatief van Codrington wordt er nu getraind. Maar ook dat is lastig te realiseren. Iedereen heeft een eigen programma en sommige atleten zijn voor training of wedstrijden in het buitenland.

Het is te hopen dat het enthousiasme, of is het eerder de wanhoop die spreekt, van Codrington overslaat op de andere Nederlandse sprinters. Nu Churandy Martina voor  Nederland uitkomt, is er een nieuwe snelle man beschikbaar voor het team. De tijd begint in ieder geval te dringen. Voor het EK in Helsinki hebben de mannen zich al wel geplaatst. Een mooie wedstrijd om te laten zien dat ze het in zich hebben om deel te nemen aan de Spelen in Londen.

Lees ook:Aantal deelnemers Olympische Spelen op zes
Lees ook:OS: dag 8 – 4×100 meter mannen
Lees ook:NR voor Churandy Martina
Lees ook:Goed weekend Nederlandse atletieksport
Lees ook:Lemaitre slaat 100 meter mogelijk over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>