Voorbereidingen marathon New York gaan door

Orkaan Sandy heeft een behoorlijke ravage aangericht in New York en dat  terwijl de marathon van New York over een paar dagen van start gaat. De organisatie zegt alle opties open te houden en gewoon door te gaan met de voorbereidingen.


De marathon van New York heeft normaal gesproken 47.000 deelnemers. Ze verwachten dat niet iedereen naar New York zal komen om de marathon te lopen. De organisatie en burgemeester Bloomberg vinden dat de marathon door moet gaan zoals gepland, eventueel met de nodige aanpassingen.

Er zijn ook mensen die juist vinden dat de marathon afgelast moet worden. New York zou zich moeten richten op het op orde krijgen van de stad.

Foto: Flickr/Martineric

Lees ook:Loop der teleurstelling
Lees ook:Niet klagen over afgelaste marathon
Lees ook:Eerste Urbanathlon geen succes
Lees ook:Chicago: marathon voor vrouwen
Lees ook:Verlamde vrouw loopt marathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>