Loop der teleurstelling

Op het laatste moment ging de marathon van New York niet door. Burgemeester Bloomberg luisterde naar de hevige protesten tegen het evenement. Het zou niet kunnen om middelen in te zetten voor het organiseren van de marathon, terwijl duizenden mensen zonder water, voedsel of stroom zitten.

Veel lopers waren al naar de stad gekomen, omdat de organisatie eerder had aangegeven dat het evenement gewoon door zou gaan.

Al snel ontstonden er een aantal initiatieven, onder ander aangezwengeld door Erben Wennemars, voor alternatieve wedstrijden in Central Park. Uiteindelijk liepen daar duizenden hardlopers. Andere besteden hun tijd in de stad met het helpen van de diegenen die gedupeerd werden door orkaan Sandy.

 

Foto: Flickr/Brighton photographer

Lees ook:Niet klagen over afgelaste marathon
Lees ook:Marathon op slippers
Lees ook:Onze marathon
Lees ook:Eerste Urbanathlon geen succes
Lees ook:Magie van de marathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>