Wellness en hardlopen

Hardlopen en genieten van alle goede dingen in het leven. Daar moeten we wat mee moeten ze bij de Duitse hotelketen Wellness Hotels Deutschland gedacht hebben. Hardlopers kunnen daar nu een loopvakantie boeken.

Wat houdt dat dan in? Je krijgt iedere dag training van een persoonlijk begeleider. Allerhande waardes worden gemeten en ze kijken bijvoorbeeld eens kritisch naar jouw loopstijl. Je kunt daarnaast  gebruikmaken van een compleet wellnessaanbod. Na een zware training kun je ontspannen in de sauna of je juist wagen aan een pittige pilatusles.

Zo’n hardloopweekje is niet heel goedkoop. Voor vijf dagen betaal je al snel rond de 1000 euro per persoon. Maar ja een personal trainer in Nederland heb je ook niet voor een paar tientjes. Dus als je jezelf als hardloper eens wil verwennen is dit misschien de ultieme droomreis.

Lees ook:Butter naar Boston
Lees ook:Twintigste editie bergmarathon
Lees ook:Parcours Zevenheuvelenloop
Lees ook:Zijn hardlopers lelijk?
Lees ook:Yvonne Hak over limieten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>