Butter naar Boston

Michel Butter staat vandaag aan de start van Dam tot Damloop. Eerder deze week liet hij weten dat hij deze loop vooral als training ziet. Voordat hij aan de start verschijnt, loopt hij eerst 24 kilometer in een stevig tempo.

En dat allemaal om uiteindelijk dit jaar in Boston zijn tijd op de marathon te verbeteren. Om dat te kunnen traint hij hard, heel hard. In onderstaand filmpje van Losse Veter is te zien hoe hij tijdens een training 40 kilometer in de heuvelachtige duinen bij Schoorl loopt. Prachtig filmpje en heel interessant om eens een keer mee te mogen kijken bij een training van een toploper.

Foto: Flickr / FaceMepls

Lees ook:Sprinten voor dummies
Lees ook:Marathontips van Krotwaar
Lees ook:Hordelopen is best lastig
Lees ook:Polsstokspringen met skateboard
Lees ook:Ben Johnson over dopinggebruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>