Nieuwe vereniging in Zeeland

Sinds kort telt Zeeland 10 atletiekverenigingen. De nieuwste - Gonzalez Running Team Рzorgt een klein beetje voor onrust bij de grootste vereniging van Walcheren: Dynamica.

De nieuwe vereniging was in eerste instantie een groep recreatieve hardlopers onder leiding van twee trainers. Steeds vaker wilden hardlopers ook aan wedstrijden meedoen. Daarvoor hadden ze een licentie nodig, die alleen te verkrijgen is bij een vereniging. Hardlopers werden dan alleen lid van Dynamica om mee te kunnen doen aan wedstrijden.

Trainer Gonzalez geeft ook training by Dynamica. Het bestuur heeft Omroep Zeeland laten weten dat ze moeten kijken of dat zo kan blijven. Ze geven ook aan dat ze betreuren dat er een nieuwe vereniging opgezet is. In hun ogen had dat niet gehoeven.

Lees ook:Pupillencompetitie nieuwe stijl
Lees ook:Wellness en hardlopen
Lees ook:Niet klagen over afgelaste marathon
Lees ook:Atletiek voor autistische kinderen
Lees ook:Zijn hardlopers lelijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>