Rudisha wil stadion

800 meterloper David Rudisha wil graag een stadion in zijn woonplaats Transmara. De wereldrecordhouder vindt het jammer dat er in zijn regio geen atletiekstadion is en ziet daar graag verandering in komen. Zeker omdat de Keniaanse atleten goede ambassadeurs voor het land zijn. Ze moeten daarom ondersteund worden.
Als ze niet voldoende faciliteiten hebben, zullen de talentvolle atleten mogelijk uitwijken naar andere landen. Een atletiekbaan waar de jeugd kan trainen is daarom een goede investering voor het land en de regio. Het zal werkgelegenheid opleveren, maar het houdt de talenten ook behouden voor Kenia.

Hij vraagt aandacht voor zijn plan op zijn Facebookpagina.

Lees ook:Zuid Soedanees wil naar spelen
Lees ook:Slavernij zorgt voor sprintsuccessen
Lees ook:Te veel Keniaanse favorieten
Lees ook:
Lees ook:Welke atleet wil jij zien?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>