Pistorius op de golfbaan

Schoenmaker blijf bij je leest is een uitdrukking niet op lijkt te gaan voor een aantal internationale topatleten. Usain Bolt mag binnenkort een potje mee voetballen bij Manchester United en Yohan Blake speelt graag een potje cricket. Bladerunner Oscar Pistorius maakt binnenkort zijn debuut op de golfbaan.

Ieder jaar nemen Europese profs het op tegen beroemde amateurs tijdens het Aflred Dunhill Links Championship in Schotland. Pistorius speelt met handicap 18. Hij laat weten dat hij een groot fan is van golf en het een geweldige sport vindt. Ook zwemmer Michael Phelps zal een balletje slaan.  Er doen ook Nederlandse celebs mee zoals Johan Cruyff en Ruud Gullit.

Het toernooi is van 4 tot 7 oktober.

Foto: Flickr/ Jim Thurston

Lees ook:Pistorius achtste op lijst meest sexy man
Lees ook:Voordeel van blades
Lees ook:Merritt vreest bladerunner
Lees ook:Bedrijfsloop – gezond of niet?
Lees ook:‘Boycot het EK voetbal niet’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>