Ennis door tot Rio

Coach Toni Minichiello denkt dat zijn atleet Jessica Ennis nog makkelijk door kan gaan in de meerkamp tot aan de spelen in Rio de Janeiro in 2016. Ondanks haar supersnelle tijd op de horden tijdens de spelen in Londen, verwacht hij niet dat ze een overstap zal maken naar dit individuele nummer.


Ennis heeft zo’n beetje alles gewonnen wat er op de zevenkamp te winnen valt. Het is nu natuurlijk de vraag of ze haar motivatie om te presteren kan behouden. Haar coach geeft aan dat er nog een aantal wedstrijden zijn die Ennis niet gewonnen heeft, zoals de Commonwealth Games. En vorig jaar werd ze tweede op de wereldkampioenschappen. Dus ligt er volgens jaar in Moskou een kans om die tweede plaats goed te maken met een nieuwe wereldtitel.

Voorlopig geniet Jennica Ennis van de voordeeltjes die haar sportsucces met zich meebrengen. Deze week zat ze op rij één, waar ook mensen als Kate Moss zaten, bij de modeshow van Mulberry tijdens de Fashion Week.

Foto: Flickr / adifansnet

Lees ook:Eriksson nieuwe coach Groot-Brittannië
Lees ook:Jessica Ennis komt met boek
Lees ook:Eretitels voor Mo Farah en Jessica Ennis
Lees ook:Merlene Ottey in actie op EK
Lees ook:Wie wordt atleet van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>