Michelle Jenneke populairste hordenloopster

Als er op dit moment verkiezingen zouden zijn voor de populairste hordeloopster ter wereld, dan zou de Australische Michelle Jenneke die met stip winnen. Een filmpje waarin de hordeloopster met een grote lach en swingende heupen opwarmt voor haar race tijdens het WJK is massaal bekeken en bewerkt.


En daar blijft het niet bij. De jonge atlete heeft inmiddels verschillende fanpages op Facebook en ook op Twitter zijn er diverse fans die zelfs doen alsof ze de atlete zelf zijn. Over het algemeen geldt dat de vrouwen op social media Michelle Jenneke als een voorbeeld in de sport zien. Mannen en jongens laten zich meer van de wijs brengen door de verschijning van Jenneke. Het regent huwelijksaanzoeken op Facebook. Jammer dat ze er op de olympische spelen niet bij is. Misschien had ze dan een ander dansje kunnen doen.

Het is nog niet duidelijk waar haar bijzondere en vooral energieke vorm van warming up vandaan komt. Wel wordt uit de vele artikelen die aan haar gewijd zijn duidelijk dat Michelle Jenneke een atlete is die haar sport zeer serieus neemt en al jaren traint.

Lees ook:Omgaan met verliezen
Lees ook:Einde olympische droom Som en Hak
Lees ook:Zijn hardlopers lelijk?
Lees ook:Atlete uit Saoedi Arabiƫ mag meedoen
Lees ook:Indiase atlete is man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>