Welke atleet wil jij zien?

De Memorial van Damme, onderdeel van de Diamond League, komt met een unieke actie. In mei kunnen fans van deze atletiekwedstrijd via de website stemmen welke atleet ze  graag in actie zien op 7 september.

Een leuke manier om het publiek meer te betrekken bij de wedstrijd. Uiteraard is het niet zeker dat de meest populaire atleten werkelijk op het veld zullen verschijnen. Veel hangt af van de managers en de vorm van de atleten op dat moment.

Welke atleet zou jij kiezen? Usain Bolt zal ongetwijfeld populair zijn en heeft al vaker zijn opwachting gemaakt in het Belgische Koning Boudewijnstadion. Hij blijft een publiekstrekker. Maar misschien hou je meer van de technische onderdelen en kijk je liever naar hoogspringen of speerwerpen. Misschien kiezen de Belgen wel massaal voor de broertjes Borlée. Stemmen kan nog tot en met 31 mei op de website van de organisatie.

Foto: mrpstr

 

Lees ook:Bolt wil restaurant met Ramsay
Lees ook:Bolt in vorm
Lees ook:Gangnam Style
Lees ook:Bolt gunt Blake wildcard
Lees ook:Zou Bolt herkansing willen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>