Daag vrienden en vreemden uit

Hardloopapps zijn er in alle soorten en maten. Het principe is over het algemeen hetzelfde: bijhouden hoe hard je loopt en welke route je gekozen hebt. Over het algemeen kun je jouw prestaties via social media delen met jouw vrienden. Loopapp YOG gaat net een stapje verder.

 

Met YOG kun je wat de meeste loopapps ook bieden: hardlopen en dan je tijd en route meten. Maar het heeft een leuk wedstrijdelement. Je kunt een runĀ aanmaken en daar vrienden of zelfs vreemden voor uitnodigen. Jij bepaalt de plaats en afstand en op het afgesproken tijdstip begint iedereen te lopen. Degene die als eerste de afstand afgelegd heeft, wint. Erg leuk, want op deze manier kun je lopen met/tegen vrienden de bijvoorbeeld op de Veluwe wonen, terwijl jij in de Randstad loopt. Of zelfs met een ver familielid in AustraliĆ«.

Je moet wel een beetje uitgaan van de eerlijkheid van je medemens. Het is natuurlijk makkelijk om een beetje vals te spelen, door een stukje te fietsen. En je moet je ook realiseren dat de omstandigheden niet voor iedereen gelijk zijn. Bij jou kan het ideaal loopweer zijn, maar misschien loopt jouw verre neef in Rusland wel in een sneeuwstorm op het moment dat de loop start.

Dat doet er eigenlijk allemaal niet toe. YOG is gewoon een leuke toevoeging aan het assortiment loopapps. Nog even geduld, want hij is nog niet verkrijgbaar en dan zelfs alleen voor iPhone-bezitters.

Lees ook:Met je vrienden naar de Olympische Spelen
Lees ook:Roparun van start uit twee steden
Lees ook:50 jaar hardlopen
Lees ook:Hardloopapps
Lees ook:Rock and run

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>