Discussiëren over atletiek

Atletiek is natuurlijk een mooie sport om te beoefenen of te bekijken. Maar je kunt er natuurlijk ook over praten. Er is een speciale Facebookgroep waar je kunt discussiëren over verschillende onderwerpen.


Deze pagina Atletiekwereld 2.0 is bedoeld voor atleten, bestuurders en trainers.  Iedereen kan er in principe een vraag stellen of een discussie aanzwengelen.

De beheerders van de groep komen ook regelmatig met een interessante vraag of stelling. Zo wordt er sinds deze ochtend gesproken over de vraag wat je als trainer doet met ouders die een beetje te fanatiek zijn en hun kind pushen.

Lees ook:Vragen via Twitter
Lees ook:Atletiek voor autistische kinderen
Lees ook:EK – Goede prestaties in de ochtendsessie
Lees ook:Discussie over blade-lengte
Lees ook:Test wat voor loper je bent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>