Jessica Ennis komt met boek

In november verschijnt het boek UNBELIEVABLE van meerkampster Jessica Ennis. Het beschrijft hoe de atlete zover gekomen is. Hoe ze was als atleet, de wedstrijden, blessures. Eigenlijk de hele weg die Ennis afgelegd heeft vanaf het punt dat ze startte als 9-jarig meisje tot aan haar olympische medaille.

Jessica Ennis hoopt met haar boek andere tieners te kunnen inspireren. Ze hoopt dat ook niet-sporters er inspiratie uit kunnen halen. Want iedereen heeft doelen in het leven en in haar boek laat ze zien hoe zij haar doel bereikt heeft.

Lees ook:Eretitels voor Mo Farah en Jessica Ennis
Lees ook:Ennis door tot Rio
Lees ook:Roparun van start uit twee steden
Lees ook:OS: Zevenkamp
Lees ook:Wie wordt atleet van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>