Bied op camera gebruikt door Bolt

Na de winst op de 200 meter tijdens de olympische spelen pakte Bolt de camera van de Zweedse fotograaf Jimmy Wixtröm. Hij maakte foto’s van de andere Jamaicaanse sprinters en van het enthousiaste publiek. Deze camera, met zijn naam erin gekrast met een schroevendraaier, is nu te koop op Ebay.


De opbrengst van de online veiling gaat naar twee goede doelen: kankeronderzoek in Zweden en de stichting van Usain Bolt in Jamaica die onderwijs voor jonge kinderen stimuleert. Als je de veiling wint, krijg je niet alleen de camera, maar ook een grote foto van Bolt die de camera gebruikt.

Het hoogste bod staat nu op 9100 dollar. Dus dat is geen goedkope camera. Hier kun je trouwens zien hoe de foto’s met deze camera worden. Het is een overzicht van de foto’s die Bolt nam.

Lees ook:Zou Bolt herkansing willen?
Lees ook:Bolt: held of mythe?
Lees ook:Estafetteloop van start
Lees ook:Opwarmertje atletiek
Lees ook:Bolt gunt Blake wildcard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>