Voorbereiden op Rio

De spelen in Londen zijn nog maar net achter de rug, maar er zijn genoeg topsporters die hun blik al voorzichtig op Rio de Janeiro richten. Dat betekent dat ze nog vier jaar topsport moeten bedrijven en allerminst nu al zeker zijn van een olympisch startbewijs in 2016. Hoe doe je dat?

Atletiek Week en de Atletiekunie organiseren een workshop “de lange weg naar de top” onder leiding van sportpsycholoog Rico Schuijers. Schuijers heeft ruime ervaring op dit gebied en schreef meerdere boeken over de psyche en topsport.

Interesse in het onderwerp? Bezoek dan op 5 november de workshop.

Lees ook:Hardlooptherapie
Lees ook:Boeken over marathonlopers
Lees ook:Ontwikkelingen op de marathon
Lees ook:EK – Schippers en Samuel door naar finale 200 meter
Lees ook:Nieuwe vereniging in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>