Estafetteloop van start

Twee weken geleden vond de Roparun plaats. Een enorm evenement waar meer dan 300 estafetteteams aan meedoen. Het kan ook een stuk kleinschaliger. Vanochtend startten vijf teams aan de Maaslandloop. Een estafette over 360 kilometer voor het goede doel.

Het is de vierde keer dat deze estafetteloop georganiseerd wordt. Dit jaar gaat de opbrengst naar een stichting die zich inzet voor kinderen met een verstandelijke beperking op Bali: Stichting Sukacita.

Start en finish zijn in Maasland. De organisatie verwacht alle teams morgenmiddag terug na hun rondje door Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. Ben je benieuwd waar de lopers op dit moment zijn? Op de website van de organisatie zijn ze live te volgen op de kaart.

Lees ook:Roparun van start uit twee steden
Lees ook:Mo Farah ambitieus
Lees ook:Laatste dag EK
Lees ook:Bied op camera gebruikt door Bolt
Lees ook:Van Luijk aast op limiet 200 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>