Uit de oude doos: spelen 1924

De olympische spelen liggen alweer een paar weken achter ons. We concentreren ons alweer op de volgende wedstrijden. Toch is het altijd fijn om de magische momenten nog eens terug te kijken. Dit filmpje is niet van 2012, maar laat de Nederlandse atleten zien die in 1924 in Parijs in actie kwamen.

Lees ook:Parcours Zevenheuvelenloop
Lees ook:Nederlands succes op WK dubbele meerkamp
Lees ook:Mooi filmpje paralympics
Lees ook:OS: Dag 3 – marathon vrouwen
Lees ook:OS: dag 7 – 4×100 meter vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>