Eaton verwacht geen record tijdens spelen

Ashton Eaton veroverde onlangs het wereldrecord op de tienkamp. Hij verwacht niet dat hij zijn nieuwe record tijdens de olympische spelen kan verbeteren.

De atleet zegt dat het niet zijn bedoeling is een poging te doen zijn beste prestatie te verbeteren. De competitie is sterk tijdens de olympische spelen en de dagen duren lang doordat er veel deelnemers zijn. Niet de ideale omstandigheden voor een topprestatie.

Hij is vrij nuchter over zijn nieuwe status en ziet zichzelf nog niet zo snel als de nieuwe Usain Bolt. Het is dus afwachten wat deze bescheiden tienkamper kan tijdens zijn eerste olympische spelen. Hij is hoe dan ook een favoriet voor de medailles.

Foto: Wikipedia / Erik van Leeuwen

Lees ook:Strijd op 100 meter sprint
Lees ook:Bolt gunt Blake wildcard
Lees ook:Bolt in vorm
Lees ook:Van 10.6 naar 9.58 sec in 100 jaar
Lees ook:Opwarmertje atletiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>