Voetblessure voor Paula Radcliffe

Volgens de Daily Mail kan Paula Radcliffe ieder moment bekend maken dat zij niet mee zal doen aan de olympische marathon wegens een blessure aan haar voet. De hardloopster, die het wereldrecord op deze afstand op haar naam heeft staan, geeft op Twitter toe dat het er niet goed uitziet, maar dat zij nog geen beslissing genomen heeft.

Hurt by dailymail & whoever thinks know my situation, before even do final test run. Not looking good but my heartbreaking news to break!

Ze geeft dus zelf aan dat ze haar voet eerst nog wil testen voordat ze überhaupt een beslissing neemt over haar deelname. De Britse atlete deed vier keer eerder mee aan de olympische spelen, maar tot nu toe zonder succes.

In 2004 moest zij opgeven en in Beijing werd ze drieëntwintigste. Overigens ook doordat ze te kampen had met een blessure.
Foto: Wikipedia /Ed Costello

Lees ook:
Lees ook:Michelle Jenneke populairste hordenloopster
Lees ook:Geen Caroline Klüft op de spelen
Lees ook:Einde olympische droom Som en Hak
Lees ook:Merlene Ottey in actie op EK

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voetblessure voor Paula Radcliffe

  1. Mirjam Auteur

    Update: Inmiddels heeft Paula Radcliffe laten weten dat ze definitief niet zal starten op de olympische marathon.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>