Heuveltraining

De winter komt er weer aan, dat betekent voor veel atleten dat er meer aan conditie gedaan moet worden. En de crosswedstrijden komen er weer. In een fijne training mag een heuveltje dan ook niet ontbreken.

Bij de meeste verenigingen verlaten atleten met enige regelmaat de baan om een mooi stukje uit te zoeken met extra uitdagingen, zoals heuveltjes of trappen. Sommige atletiekbanen liggen in een bos of naast een park waardoor dat makkelijk kan.

Andere verenigingen moeten zelf creatief zijn. Met een grote berg aarde is een heuveltje langs de kant van de baan makkelijk gemaakt. En van een baan zoals in Alicante kan de gemiddelde vereniging natuurlijk alleen maar dromen.

Lees ook:Hardlopen voor de stoere man/vrouw
Lees ook:Nieuwe vereniging in Zeeland
Lees ook:Wintertraining
Lees ook:Niet klagen over afgelaste marathon
Lees ook:Opgeven is geen optie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>