Test wat voor loper je bent

De één loopt om de conditie te verbeteren, een ander voor de gezelligheid en je hebt de mannen en vrouwen die lopen om hun toptijden steeds opnieuw te verbeteren. Wat voor soort loper ben jij?

Runnersworld maakte een grappig testje. Met behulp van vier vragen weet je wat voor soort loper je bent. Ze maken onderscheid in vijf soorten lopers: de prestatieloper, de ‘hoofd-leeg’ loper, de gelegenheidsloper, de balansloper en de sociale loper.

Zelf ben ik volgens dit testje een gelegenheidsloper. Dat klinkt een beetje als zo’n hardloper die ook een klein beetje lui is en met minimale inspanning hoopt goede resultaten te halen. Maar pas op, want volgens het testje zijn ze ook fanatiek!

Wat voor loper ben jij? Komt dat overeen met het beeld dat je van jezelf als loper hebt?

Foto: Elvert Barnes

Lees ook:OS: Dag 4 – 800 meter mannen
Lees ook:50 jaar hardlopen
Lees ook:Wat drink jij?
Lees ook:Starten met hardlopen – online schema’s
Lees ook:Gebrselassie mikt op Rio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Test wat voor loper je bent

  1. Mirjam

    Leuk testje om te doen, zou handig zijn als er ook een test is om te weten wat voor soort hardloopschoen je daarbij moet kopen

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>