National running day

Tegenwoordig is overal een dag voor. Dag voor de secretaresse, dag van de bouw, dag voor het ziekenhuispersoneel en ga zo maar door. In Amerika is het morgen National running day.


Alle Amerikanen kunnen meedoen aan dit initiatief. Via de website kun je loopjes aanmelden of je aansluiten bij een groep die gaat hardlopen. En dat allemaal vanwege de gezelligheid die het gezonde hardlopen met zich meebrengt.

Leuk item op de website is de vraag die gesteld wordt en die iedereen kan beantwoorden: I run to:….. Als je daarnaar kijkt, zie je dat mensen lopen voor hun plezier, om te zweten, om lekker te roddelen of om zich ‘alive’ te voelen. Mooie gedachtes en het laat zien dat iedereen zijn of haar eigen reden heeft om hard te lopen.

Zelf loop ik omdat het goed voor de conditie is en omdat ik daarna weer meer energie heb. Waarom loop jij?

Foto: Jordan Fischer

Lees ook:Hardlooptherapie
Lees ook:Rock and run
Lees ook:Parcours Zevenheuvelenloop
Lees ook:Magie van de marathon
Lees ook:Eerste Urbanathlon geen succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>