Halve marathon start na Oranje

Het is in juni dit jaar lastig om alle evenementen te plannen zonder dat ze gelijk vallen met wedstrijden van het Nederlands elftal. De halve marathon van Zwolle op 9 juni is gelijk met Nederland – Denemarken. De organisatie heeft er iets op gevonden.

De organisatie heeft ervoor gekozen om de halve marathon pas na de wedstrijd van Oranje te starten. Dat betekent om 20.15 uur. Zo kunnen de hardlopers eerst de wedstrijd afkijken. Vanuit het startvak is een groot scherm met de wedstrijd op het Lübeckplein te zien.

En dan is het maar te hopen dat Oranje de wedstrijd tegen Denemarken wint. Want niks is zo vervelend als aan een lange afstand beginnen als je niet in een goede stemming bent. Aan de andere kant: sporten geeft energie, dus het kan ook een mooie manier zijn om een eventuele nederlaag van je af te schudden. Het is in ieder geval aan te raden om het bier en de vette hapjes over te slaan.

Bron: Website Halve marathon Zwolle
Foto: Twicepix

Lees ook:Marathon schadelijk voor het hart?
Lees ook:Rock and run
Lees ook:Extreme marathons
Lees ook:Leg je voorbereiding vast
Lees ook:Plannen voor 2013 kan beginnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>