Rock and run

In Amsterdam start op zondag 3 juni voor de tweede keer de Rock and Run. Een ludieke loop die vooral om plezier draait. Langs de route zijn optredens én als loper mag je verkleed komen als je favoriete rockster. Dus touperen die lange lokken en gaan.
Hardlopers kunnen kiezen voor een afstand van 6, 12 of 18 kilometer. De loop gaat vooral om het plezier, want de organisatie heeft ervoor gekozen de tijden niet te registreren. Het parcours loopt door de Jordaan en de start is op de Noordermarkt.

De optredens gaan door tot 18.00 uur. Tijdens het evenement treden onder andere X Factor-winnares Rochelle en de Memphis Maniacs op.

Vind jij het leuk om aan dit soort evenementen mee te doen of loop je liever een serieuze wedstrijd met tijdwaarneming.

Foto: Facebook

Lees ook:Eerste Urbanathlon geen succes
Lees ook:‘Boycot het EK voetbal niet’
Lees ook:Butter naar Boston
Lees ook:Hardlopen voor de stoere man/vrouw
Lees ook:Loop der teleurstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>