colofon

Atletiek.blog.nl is een thematische weblog die dagelijks bericht over atletiek. En dan atletiek in de breedste zin van het woord. Dus van topatletiek op de baan tot kleine prestatielopen voor beginners op de weg.  Er is ook ruimte voor gadgets, zoals warmtekousen, handige apps, belts voor drinkflessen, kleding enzovoorts.

Heb jij een leuk idee/verhaal voor atletiek.blog.nl? Stuur dan even een mailtje naar: [email protected]. Atletiek.blog.nl wordt bijgehouden door De Tekstsuper.

De uitgever
De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er 100 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. In juni 2009 trok het netwerk 2,6 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Reis naar EK winnen
Lees ook:Indiase atlete is man
Lees ook:Michelle Jenneke populairste hordenloopster
Lees ook:Halve marathon start na Oranje
Lees ook:OS: Dag 1 – Kogel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>