Vertrouwen in EK 2016

In 2016 vindt het EK atletiek plaats in Amsterdam. Het is in hetzelfde jaar als de spelen in Rio de Janeiro. Dit zou wel eens een lastige factor kunnen zijn, omdat atleten zich vooral op de spelen richten en minder op het EK. Afgelopen weekend bleek uit een evaluatie van het evenement dit jaar in Helsinki dat het met de aandacht wel goed zit.

De Atletiekunie laat in een verslag van die bijeenkomst weten dat atleten het EK niet als een minderwaardige wedstrijd zien. Ze willen ook op dat platform goed presteren. En ook over media-aandacht viel weinig te klagen. Veel landen zonden het EK atletiek uit ondanks concurrentie van bijvoorbeeld de Tour de France.

Uiteraard zijn er ook een aantal verbeterpunten die de organisatie in Nederland mee kan nemen. Het publiek moet een beetje tegemoet gekomen worden. Zij willen niet te lang wachten en daarom moet het programma voller. De organisatie heeft er in ieder geval zin in en onthulde ook de naam van het atletiekpromotieprogramma dat tot aan het EK gaat draaien:  Athletics like never before!

Foto: Flickr/Timo_w2s

Lees ook:Veel nieuwe leden verwacht
Lees ook:Suggesties voor EK in Amsterdam gezocht
Lees ook:Regels in Londen: geen tenten en doping
Lees ook:Welke atleet wil jij zien?
Lees ook:Bolt: held of mythe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>