Mooi filmpje paralympics

De Paralympics zitten er alweer een tijdje op. Toch nog even een prachtig filmpje. Het is van het Canadese paralympische comité. Het laat prachtig zien door welke fases een atleet moet voordat hij een topsporter kan worden.

Lees ook:Parcours Zevenheuvelenloop
Lees ook:Uit de oude doos: spelen 1924
Lees ook:Butter naar Boston
Lees ook:Zilver en brons op paralympics
Lees ook:Chambers naar psycholoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>