Hordelopen is best lastig

 Onderstaand filmpje is gemaakt tijdens atletiekkampioenschappen op een Chinese universiteit. Eén van de atleten begint dapper aan de race, maar na twee horden besluit hij kennelijk dat het beter is om zo hard mogelijk door de horden te sprinten. Of verder te gaan in de baan van iemand anders. Volgende keer kan hij beter kiezen voor de normale sprint. Ook voor zijn tegenstanders.

Foto: Flickr/Phil Roeder

Lees ook:WJK: Meerkampers Braun en Dekker gaan goed
Lees ook:Eerste Urbanathlon geen succes
Lees ook:Twitter spreekuur
Lees ook:OS: Dag 5 – 110 meter horden
Lees ook:Bolt: held of mythe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>